Op zoek naar een lichtrail? Klik hier!

growexpert logo

Laatst zat ik te denken aan een lichtrail voor in de tuin. De tuin krijgt namelijk niet genoeg licht, en is een lichtrail een goede oplossing. Nu weet ik zelf niet hoe ik dit moet installeren. Ook kunnen mijn vrienden en familie mij hier niet mee helpen. Daarom ben ik wanhopig het internet opgegaan en heb ik gekeken naar de verschillende mogelijkheden.

Growexpert60cm1

Na wat websites af te zijn gegaan kwam ik terecht bij Growexpert. Dit bedrijf heeft zeer interessante aanbiedingen en weet als geen ander om een goed product te leveren. Dit maakt natuurlijk veel indruk bij mij. Ook hebben zij een advies op maat, wat zeer handig voor mij uitpakte. Daarom heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van Growexpert.

Contact

Het contact tussen mij en de medewerkers verliep goed. De medewerker weet duidelijk waar hij het over heeft en kon mijn vragen zorgvuldig beantwoorden. Daarnaast weten zij als geen ander om klantvriendelijk met de klanten om te gaan. Voorheen ben ik nog nooit zo vriendelijk behandeld. Volgende week heb ik een afspraak ingepland om de mogelijkheden uitgebreid te bespreken, geweldig! Ik kijk er nu al naar uit.