Outdoor tafeltennistafel

Ikzelf ben gaan zoeken naar een outdoor tafeltennistafel!

Ik vind het een stuk prettiger als mijn kinderen in hun eigen tuin spelen en niet op straat. Wij wonen namelijk aan een vrij drukke weg en dan zit ik er niet op te wachten om continu te kijken waar de kinderen zijn. Door een tafeltennistafel voor hun aan te schaffen konden ze gewoonweg in hun eigen tuin met vriendjes spelen, geeft mij ook wat meer rust…

afgeronde-groene-tafeltennistafels-van-beton-p1

Zo ben ik afgelopen week gaan zoeken in de stad of dat ik het daar kan kopen. Helaas verkochten ze in de stad alleen maar een plastic versie van een tafeltennistafel, net niet waar ik naar op zoek was. Ik wilde namelijk een tafel hebben die ik in de winterperiode ook gemakkelijk buiten kan laten staan. Uiteindelijk ben ik via het internet gaan zoeken of dat ik het daar wel kan verkrijgen. Tijdens deze zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van HeBlad. Hier hadden ze eindelijk een tafeltennistafel staan waar ik al een lange tijd naar op zoek was!

Ik heb er dan ook voor gekozen om direct te bestellen. Nog geen twee dagen later werd het netjes bij ons thuis bezorgd en sindsdien zijn de kinderen continu aan het spelen met hun nieuwe tafel!