Professioneel bouwkundig zwembad

Een goede kennis van ons had een zwembad laten bouwen door Nieuwatlantis. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van zwembaden. Dit doen ze al jarenlang en hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Op internet staan veel goede recensies over het bedrijf. Zo staat er dat ze een goede service hebben, scherpe prijzen en kwaliteit leveren. Al deze punten zijn belangrijk!

Contact opgenomenbuitenzwembad

Mijn vrouw en ik wilde al een lange tijd een bouwkundig zwembad van topkwaliteit. Hier hebben we lang voor gespaard, dus moest het professioneel gebeuren. We hebben vervolgen contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak kon je merken dat ze ervaring hebben en weten waar ze over praten. Alles voelde ook heel vertrouwt, dus besloten we om het voort te zetten!

In totaal zijn ze 4 weken bezig geweest met het plaatsten van ons nieuwe bouwkundig zwembad. Het is echt fantastisch geworden. Alles is tot op de puntjes afgewerkt. Ze verdienen daarom in mijn ogen een groot compliment. We genieten dagelijks van het zwembad. Bekijk de website voor meer informatie. Bij vragen kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf.