Spa onderhoud moet niet worden onderschat

spa onderhoud

Ik wil dit artikel graag beginnen met een vraag, namelijk de volgende. Wie van jullie hier is bekend met Bodyfit? Zo ja, wat zijn jullie ervaringen hiermee? Zelf ben ik zeer lovend over deze firma. Wanneer ik hierover rond informeer zijn er vele die deze mening met mij delen. Voor de mensen die deze naam nog niet kennen, zal ik hier wat dieper op in gaan.

spa onderhoudDeze website levert het volgende:

  • Zwembad producten
  • Spa accessoires
  • Sauna producten
  • Persoonlijk verzorgingsproducten
  • Tuin accessoires

Zoals je ziet hanteert Bodyfit Wellness BV een breed assortiment. Mijn eerste aankoop waren producten voor spa onderhoud.

Alles verliep vlekkeloos

Zoals ik al zei was mijn eerste bestelling dus producten voor spa onderhoud. Ik heb thuis dan ook namelijk een bubbelbad. Logisch dat deze natuurlijk onderhouden moet worden. Vooral ook omdat wij hier de hele jaar door gebruik van maken. Het fijne aan deze wellness store is dat wanneer je een bestelling vóór 15:00 hebt afgerond je het de volgende werkdag al in huis hebt. 
Verder worden bestellingen van boven de 75 euro gratis bezorgd. Zit je hier onder dan wordt er voor het versturen een bedrag van 4,95 gevraagd. Al met al een echte aanrader dus! Dus bezoek ze zelf maar eens, je zult niet teleurgesteld worden.