dierenzaak ridderkerk

Gister ben ik even langs geweest voor een aantal spulletjes voor mijn nieuwe hond. Het is een labrador en hij is nog vrij jong; dus ook erg speels. Honden die nog speels zijn vernielen dus ook alles. Ik was dus opzoek naar een mand die niet snel kapot gebeten kan worden.

Stevige mand dierenzaak ridderkerk

Na een bezoekje aan dierenzaak ridderkerk kreeg ik al snel een idee hoe een goede mand er uit hoort te zien. Ik vond namelijk een mand van gehard plastic die niet snel stuk gebeten kan worden. Ook was de mand erg dik en stevig, ideaal dus voor een jonge hond! Naast mooie manden hadden ze er echt van alles voor honden. Groot aanbod in voer en speeltjes bijvoorbeeld.

Prijs viel mee

De prijs van de mand  viel mij nog wel mee. De mand was rond de 30 euro. Het aardige personeel dat bij dierenzaak ridderkerk werkt vertelde mij nog eens de nodige informatie als je nieuw bent met huisdieren. Het gesprek ging over voeding, opvoeding etc. Erg handig want dit wist ik allemaal nog niet. Nu nadat ik een fijn bezoek heb gebracht aan de zaak, zien ze mij in de toekomst zeker terug voor alle nodige spullen voor als je een huisdier hebt.