Een nieuwe korte broek moet waarschijnlijk aan verschillende eisen van jou voldoen. Zo moet hij lekker zitten, stevig zijn, en waarschijnlijk ook een lange levensduur hebben. Wanneer je een jacob cohen korte broek aanschaft, krijg je zo’n broek. Dit Italiaanse merk weet als geen ander hoe hij de beste jeans en broeken voor heren moet maken. Zo maakt het merk gebruik van de laatste technologieën en worden alle jeans met de hand gemaakt, zodat het mogelijk is de allerhoogste kwaliteit te kunnen garanderen en leveren.

Het maken van een broek

Jacob Cohen staat erom bekend dat ze hun broeken van de allerhoogste kwaliteit laten maken door middel van speciale processen. Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van de aller hoogste kwaliteit denims die over de hele wereld vandaan komen. Ook tijdens het laten maken van de broek zelf wordt er gebruik gemaakt van een speciale was waar een griekse puimsteen overheen wordt gedaan, om de jeans een lange tijd mee te kunnen laten gaan. Ook word er gebruik gemaakt van een natuurlijke verf en worden zoveel heftige chemicaliën vermeden om een broek te maken die zo duurzaam en milieu vriendelijk, als mogelijk is.

Het aanbod

Voor een jacob cohen korte broek kun je kiezen uit een groot aanbod op de website van hans voortman. Zo kun je kiezen voor een korte broek met een wat donkere kleur, maar ook kun je voor een jacob cohen korte broek kiezen die van een heerlijk zacht chino materiaal is. Deze chino broeken zijn wat lichter en geven daarnaast ook een luxe en elegante uitstraling af. Ze zijn hierdoor ideaal om te combineren met bijvoorbeeld een mooi pak, of een mooie blazer. Zo kun je in de winter een chino combineren met een mooie donker pak. Combineer dit met een donkere chino broek en je hebt een perfecte outfit. Voor de zomer is een jacob cohen broek in een lichte kleur met een overhemd ook een ideale outfit.