Pleisterplaats Winkel is een kroeg en eetcafe Alphen aan den Rijn

Vaak genoeg zijn wij te vinden in eetcafé Alphen aan den Rijn om een broodje bal te nuttigen. Natuurlijk kan je hier nog veel meer lekkere dingen eten, waaronder een super lekkere biefstuk. Maar ook alleen voor het nuttigen van een lekker kopje koffie ben je hiervoor aan het juiste adres. De onofficiële naam van Pleisterplaats Winkel is Pauls Darthuis, er worden hier regelmatig dart wedstrijden gehouden, leuk om er een keer bij te zijn om te kijken. Er zijn elders in dit pand acht banen en één finalebaan. Meerdere keren per week worden er een competitie gehouden. 

Zeer gezellige bruine kroeg

Vaak ga ik voor een lekkers snack naar deze gezellige bruine kroeg. Meestal ben ik hier op de vrijdagmiddag te vinden. Op die dag ben ik wat vroeger klaar met werken en heb ik meestal lekkere trek. Meestal gebeurd het dan dat ik thuis kom met totaal geen trek meer. De reden hiervan is dat ik meer dan één lekkere snack bestel en hierdoor geen honger meer heb wanneer ik naar huis ga.

Behalve de lekkere snacks en eten is het ook mogelijk om bij Pauls Darthuis een feest te geven. Hiervoor kan je een ruimte huren en zelfs de catering laten verzorgen.