Al een aantal maanden doen we met collega’s darten in de pauzes. Helaas heeft ons dartbord het begeven, dus zijn we opzoek gegaan naar nieuwe dartborden. Een goede vriend van mij adviseerde mij om op de webshop van de Dartshop te kijken. Zij zouden beschikken over een groot assortiment met scherpe prijzen en kwaliteit. Persoonlijk hecht ik daar ontzettend veel waarde aan.

Over de Dartshop zijn gigantisch veel recensies. Zo staat er dat ze een goede service hebben, scherpe prijzen en dat ze kwaliteit leveren! Op de webshop kan je aller erg gemakkelijk vinden. Omdat alle dartborden een goede omschrijving hebben, wisten we precies wat we moesten hebben.

Een rtl 7 dartbordunicorn-dartbord

Een rtl 7 dartbord is uitstekend. Je kan daar ontzettend veel op gooien en het deukt niet in. Aangezien wij elke pauze gebruik maken van het dartbord, wilde we wel een goede hebben, zodat we na een paar maanden geen nieuwe hoeven te halen. Gelukkig is het dartbord uitstekend. Binnen twee dagen kregen wij hem al geleverd. De service is dus perfect. Het is daarom ook echt aan te raden om eens een kijkje te nemen op de webshop. Succes!